VAO*Gavranovi
3 posters
Page 1 of 1
Dobra ideja?
VAO*Gavranovi
Svečano objavljujem osnivanje ozbiljnog 81-vog odeljenja VAO: Vao Gavranovi.
81-vo je u čast Vecka
Odeljenje će činiti piloti na SU25 i SU25T. Održavanje redovnih treninga je strogo preporučeno, posebno što se anulira "Veckov Efekat" - citiram: "Na svakom treningu se neko ***". Ovde toga neće biti jer treniramo timski rad u jurišničkim operacijama. Ne oskudevamo u ljudima koji to mogu da hostuju po bandwidth-u.
Praktična primena...nije baš velika, ali ovo osnivam za ljude koji gaje ljubav prema ozbiljnom letenju. Ljude koji vole onaj osećaj kad poletimo kao grupa i završimo zadatak kao grupa.
Što se tiče misija - polako, napravićemo koju trening misiju, a u međuvremenu možemo da provežbamo formacijsko letenje na mapama sa postavljenim WP, noćne letove i još neke "sitnice" koje će prijati svima.
Izrada insignije je u toku, posle čega ćemo napraviti i neki fin skin, u skladu sa imenom.
Možete se prijaviti ispod ako ste raspoloženi za maksimalno ozbiljan let sa slušanjem vođe leta i praćenjem zadatih parametara, u letovima koje ćete obavljati posvećeno kao da Vam je život zaista u pitanju kad sednete u kokpit.
Pozdrav!
81-vo je u čast Vecka
Odeljenje će činiti piloti na SU25 i SU25T. Održavanje redovnih treninga je strogo preporučeno, posebno što se anulira "Veckov Efekat" - citiram: "Na svakom treningu se neko ***". Ovde toga neće biti jer treniramo timski rad u jurišničkim operacijama. Ne oskudevamo u ljudima koji to mogu da hostuju po bandwidth-u.
Praktična primena...nije baš velika, ali ovo osnivam za ljude koji gaje ljubav prema ozbiljnom letenju. Ljude koji vole onaj osećaj kad poletimo kao grupa i završimo zadatak kao grupa.
Što se tiče misija - polako, napravićemo koju trening misiju, a u međuvremenu možemo da provežbamo formacijsko letenje na mapama sa postavljenim WP, noćne letove i još neke "sitnice" koje će prijati svima.
Izrada insignije je u toku, posle čega ćemo napraviti i neki fin skin, u skladu sa imenom.
Možete se prijaviti ispod ako ste raspoloženi za maksimalno ozbiljan let sa slušanjem vođe leta i praćenjem zadatih parametara, u letovima koje ćete obavljati posvećeno kao da Vam je život zaista u pitanju kad sednete u kokpit.
Pozdrav!
Gost- Guest
Re: VAO*Gavranovi
Svakako dobra ideja . Ja sam sve vreme i mislio da su ovde na okupu oni kojima je ova vrsta " letenja" dusevna hrana i dobar nacin za razbibrigu i zabavu. Podrzavam povecanu dozu ozbiljnosti u svemu tome , jer bez toga bi sve bilo zezanje, a ovo je ipak, malo vise od zezanja !
Znaci : GAVRANOVI ?! Kako god .....samo nek' se radi i povecava broj ucesnika ! Good
( nego ...gde cemo naci ove sa zutim prslucima ?? : https://www.youtube.com/watch?v=AgRJFRsv6UE&feature=g-vrec&context=G2bff811RVAAAAAAAADg )
Znaci : GAVRANOVI ?! Kako god .....samo nek' se radi i povecava broj ucesnika ! Good
( nego ...gde cemo naci ove sa zutim prslucima ?? : https://www.youtube.com/watch?v=AgRJFRsv6UE&feature=g-vrec&context=G2bff811RVAAAAAAAADg )
Guest- Guest
Gavranovi kao ptice zloslutnice.
Ako neko ima drugi predlog, nek' izloži... Ali trebaće mu dobri argumenti da me ubedi i neka baš odvratna i strašna ptica, a pri tom dobar letač, a da nije nešto uobičajeno
Pun mi kúrac sokolova i orlova XD
Daće Bog - uvežbaćemo se, pa možemo da pravimo scenarije i fine videoJčiće, kao npr. ona moja ideja o razbijanju blokada i CAS na Kosovu sa 25icama
A za momčići u prslučići...ima cigančića vazda XD
Btw, koliko koštaju oni prslučići što nose vozači automobila, treba mi jedan zbog noćnih fotkanja?
Ako neko ima drugi predlog, nek' izloži... Ali trebaće mu dobri argumenti da me ubedi i neka baš odvratna i strašna ptica, a pri tom dobar letač, a da nije nešto uobičajeno
Pun mi kúrac sokolova i orlova XD
Daće Bog - uvežbaćemo se, pa možemo da pravimo scenarije i fine videoJčiće, kao npr. ona moja ideja o razbijanju blokada i CAS na Kosovu sa 25icama
A za momčići u prslučići...ima cigančića vazda XD
Btw, koliko koštaju oni prslučići što nose vozači automobila, treba mi jedan zbog noćnih fotkanja?
Gost- Guest
Oduvek sam pricao da lockon nisu samo lovci i r77... Srecom ,imamo ove divne , koliko-toliko realne 25-ce koje ne koristim samo da bi picio pvo po serverima vec i za cisto uzivanje u letenju. Licno, redovno pravim i letim ,za sebe, singleplay misije u kojima skoro upste i ne koristim naoruzanje. Vezbam letenje (i sletanje) u losim vremenskim uslovima, ILS u uslovima ogranicene vidjlivosti, radio navigaciju u Ka-50 NDB , bacanje glupih bombi u metu koja nije tenk ili stinger nego obicna prostoja na zemljistu 10x10m...Cak imam i pologon mapu za A-10C;)...Nekome je to glupo i dosadno, meni je to sustina avio simulacija... Tako da, kad kod neko pozeli da gubi vreme leteci po magli u staroj 25-ci ili da nauci precizno da gadja glupim bombama(koje su sranje jer ne mos nista da ubijes sa njima na serverima jelte ...) TU SAM!
Trening ili coop misija , nazovi ga kako hoces , bitno je da radimo ono sto volimo i uzivamo u tome.
E sad malo mi nije jasno ovo sa Gavranovima? Razmisljas kao o formiranju jurisnickog skvadrona unutar VAO/BBO?
P.S. Deset evra da je Zoki lupio "NE.l." ...
Trening ili coop misija , nazovi ga kako hoces , bitno je da radimo ono sto volimo i uzivamo u tome.
E sad malo mi nije jasno ovo sa Gavranovima? Razmisljas kao o formiranju jurisnickog skvadrona unutar VAO/BBO?
P.S. Deset evra da je Zoki lupio "NE.l." ...
Meni se licno svidja ideja. Cak i ime "VAO*Gavranovi" (Gavran je jedna od najinteligentnijih ptica). Jos ostaje da i mi "Lovci" osnujemo svoj klan pa da vezbamo zajedno na treninzima, da svako izvrsava svoje zadatke. Tako bi smo morali vise da se posvetimo i preciziramo vremena zajdnickih treninga i sadrzaj istih...VAUT FOR!
MadSerb- VAO/BBO
- Broj poruka : 18
Datum upisa : 2012-03-08
Godina : 41
Page 1 of 1