New Zealand
Virtual Aerial Operations / Виртуелне Ваздухопловне Операције :: Kanal 2 :: Slobodne teme/Free topics
Page 1 of 1
New Zealand
[You must be registered and logged in to see this link.]
Iliti: Kako novozelandska vojska ispraća pale drugove. (Kaže "New Zealand soldiers send off fallen comrades awesomely.")
Iliti: Kako novozelandska vojska ispraća pale drugove. (Kaže "New Zealand soldiers send off fallen comrades awesomely.")
Gost- Guest
Re: New Zealand
I još jedna Haka, na poligonu (ovo nije sa'rana):
Gost- Guest
не знам...нисам паметан...а од чега је умро пали новозеландски/маорски ратник...!? мене је ово помало...оно бзв...ипак су то канибалска посла....
Lule- Test Pilot
- Broj poruka : 130
Datum upisa : 2012-08-25
мааа...све ми је то познато...имаш и филм који се бави са та маорска посла...Рапа Нуи се зваше...а замисли нас, Сербе да имамо такав ''традиционални'' плес са пљескање и плежење...!? па држали би нас у карантин још једно 100 година! а мене све то подсећа кад су се некад филмови гледали само по биоскоци (тад је тв програм имао само 2 канала...), и наравно циклуси филмова о Бруцету Леу (Брус Ли-за полуписмене). тад би се цела циган-мала (извин'те ако сам политички некоректан) сјатила на проекцију...после филма, увек се приступало извођењу сл. плесова од стране ромске популације...све што би видели на филм са брус лијем одма су примењивали...а све то је тако подсећало на ове маорске битзмане...
Lule- Test Pilot
- Broj poruka : 130
Datum upisa : 2012-08-25
Virtual Aerial Operations / Виртуелне Ваздухопловне Операције :: Kanal 2 :: Slobodne teme/Free topics
Page 1 of 1