75% Pas, 25% Vuk
3 posters
Virtual Aerial Operations / Виртуелне Ваздухопловне Операције :: Kanal 2 :: Slobodne teme/Free topics
Page 1 of 1
75% Pas, 25% Vuk
[You must be registered and logged in to see this link.]
"Ovo sto vidite ima 75% genetskog materijala psa i 25% genetskog materijala vuka - U pitanju je dugotrajni rad na stvaranju rase sa 10% genetskog materijala Vuka - Kako to izgleda - pa uverite se sami..."
"Ovo sto vidite ima 75% genetskog materijala psa i 25% genetskog materijala vuka - U pitanju je dugotrajni rad na stvaranju rase sa 10% genetskog materijala Vuka - Kako to izgleda - pa uverite se sami..."
Gost- Guest
Re: 75% Pas, 25% Vuk
и др.Менгеле је покушавао тако нешто слично...али са људима...
Lule- Test Pilot
- Broj poruka : 130
Datum upisa : 2012-08-25
Verovatno i oni pokušavaju, samo što ne iznose u javnost
Uber Soldat
Oчень Солдат
Super Soldier
Supérieur Militaire
(...)
Uber Soldat
Oчень Солдат
Super Soldier
Supérieur Militaire
(...)
Gost- Guest
Vecko wrote:Ja poznajem jednog lika, 25% covek, 75% majmun...Ustvari, znam ih vise...
E, i ja znam jednog... da slucajno ne tvrdi da je novi Isus, veliki mistik, genije, vjernik (koji se uz podmukli kez krsti okrenut severu a tvrdi da se valja okrenuti ka istoku), a u stvari je podmukli, strokavi, licemerni, ljigavi, krezubi, neleceni shizofrenik (veli, nema lekara za njega u ovom delu Europe), nedoneseni kopilan (ni rodjena matera ga u utrobi svojoj nije mogla istrpeti 9 meseci), lazov, hohstapler i prevarant, dok mu je shizofrenija u familiji cesca nego gripa u toku pandemije istog jel, a ostatak familije sacinjen od neopevane skupine nakaza, klovnova, susumiga, kurvetina (koje napustaju grad i idu raditi u obliznjoj selendri nebi li nasle naivnu zrtvu za udaju i nastavak kontaminacije humanoga genoma), i najgorih, medicinski verifikovanih psihopata, krimosa i razbojnika (ups, pardon, po njegovom tvrdjenju "biznismena" ), a usput, u vrhuncu napada skromnosti i ne-gordosti tvrdi da je plave krvi i ovnovo mudo...
Al da ne duzim puno, najblizi opis bi bio...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bata- Test Pilot
- Broj poruka : 77
Datum upisa : 2011-12-14
Virtual Aerial Operations / Виртуелне Ваздухопловне Операције :: Kanal 2 :: Slobodne teme/Free topics
Page 1 of 1