Nix
5 posters
Virtual Aerial Operations / Виртуелне Ваздухопловне Операције :: Kanal 1 :: Pridružite nam se/Join us !
Page 1 of 1
Nix hoce da se pridruzi
Pozdrav ekipa,
zeleo bih da se pridruzim VAO-u. Kao sto Vecko vec zna, dosta dugo sam na TS-u VAO-a kao regrut 4C eskadrile, a inace sam bivsi, takodje regrut, SE eskadrile. Iako je ekipa u 4C vrlo korektna, ja sam posle rasprave sa dva punopravna clana o teoriji letenja i ostalim stvarima vezanim za to, zatrazio da mi se ukine clanstvo u gore navedenoj eskadrili. Pokusali su da me naprave sarlatanom iako sam u svetu virtuelne simulacije vise od 9 godina i znam o cemu pricam. Ukoliko ispunjavam uslove, molim vas da me primite u VAO. Od iskustva u FC2.0 imam oko 9-10 meseci naleta, sa poprilicnom kolicinom procitanih knjiga vezanih sto za istorijsku, sto za modernu avijaciju (svi su izvori vrlo pouzdani).
Pozdrav,
Nix
zeleo bih da se pridruzim VAO-u. Kao sto Vecko vec zna, dosta dugo sam na TS-u VAO-a kao regrut 4C eskadrile, a inace sam bivsi, takodje regrut, SE eskadrile. Iako je ekipa u 4C vrlo korektna, ja sam posle rasprave sa dva punopravna clana o teoriji letenja i ostalim stvarima vezanim za to, zatrazio da mi se ukine clanstvo u gore navedenoj eskadrili. Pokusali su da me naprave sarlatanom iako sam u svetu virtuelne simulacije vise od 9 godina i znam o cemu pricam. Ukoliko ispunjavam uslove, molim vas da me primite u VAO. Od iskustva u FC2.0 imam oko 9-10 meseci naleta, sa poprilicnom kolicinom procitanih knjiga vezanih sto za istorijsku, sto za modernu avijaciju (svi su izvori vrlo pouzdani).
Pozdrav,
Nix
Nix_- Član / Member
- Broj poruka : 3
Datum upisa : 2012-09-08
Re: Nix
Inace evo kako sam zapoceo diskusiju: "AMRAAM 120-C me promasio zato sto mi je brzina bila 0 i prema tome bio sam 'nevidljiv' za radar..."
Za mene je to jedino objasnjenje zasto je raketa prosla pored mog aviona kao da je "tursko groblje" i u trenutku kada je avion bio na vrhu penjanja, amraam nije ni pokusao da krene prema meni ili da detonira...
Za mene je to jedino objasnjenje zasto je raketa prosla pored mog aviona kao da je "tursko groblje" i u trenutku kada je avion bio na vrhu penjanja, amraam nije ni pokusao da krene prema meni ili da detonira...
Nix_- Član / Member
аууу...море да провериш ти још једном те књиге и њихове ''изворе''! у РЖ (реал животу) такво нешто не бива... ја бих рекао да си ти овде лепо ''измузао'' сву енергију из ракетлу (од 2.13 на снимку)...Nix_ wrote:"... mi je brzina bila 0 i prema tome bio sam 'nevidljiv' za radar..."
Lule- Test Pilot
- Broj poruka : 130
Datum upisa : 2012-08-25
Na stranu 120 ka.....dobro ti dosao medju ljude koje vezuje samo zabava i sticanje novog znanja. Nista arogancija i sujeta kojom obiluju neke " eskadrile" . ' Ce se druzimo ....jos ako FC3 nesto bude valjao ....!?
Guest- Guest
Nix
Extra, znaci mogu da racunam da sam primljen? Kako stoje stvari za nick?
A ono za brzinu sam se vodio cisto doplerovim efektom: nema brzine-nema ni doplerovog efekta
P.S. Za mene nista cudno sto menjam eskadrile, i u IL-2 je bilo isto dok nisam upao u neke lude Irce koji se super zezaju online i stalno se sale
A ono za brzinu sam se vodio cisto doplerovim efektom: nema brzine-nema ni doplerovog efekta
P.S. Za mene nista cudno sto menjam eskadrile, i u IL-2 je bilo isto dok nisam upao u neke lude Irce koji se super zezaju online i stalno se sale
Nix_- Član / Member
Naravno da nema nikakvih problema Nix! Ja se samo nadam da nije bilo nekih teskih reci tokom te rasprave i tako tih proseravanja...Zbog bagovito log lockona se ne vredi raspravljati, nema smisla...Inace, kao sto vec znas, nismo posveceni samo FC serijalu tako da i ne koristimo sistem sa polaganjem ispita i slicne stvari.Tagove koristis kao i svi ostali! POzdrav i dobroosao!
Vilkomen
Pošto si se ti predstavio nama, a drugari su ti lepo objasnili da smo mi udruženje, a ne eskadrila, meni ostaje samo da se predstavim tebi
Ja sam VAO*Ledeni, uglavnom letim na MiG29 i Su25T, najglasniji sam na TS (ako izuzmemo momente kad Vecko traži kafu), imam pogan jezik i još poganiju maštu i uglavnom sam "potencijalno dobar pilot" koji nikako da postane dobar jer večito popizdi i krvožderan sam
Primetićeš da umem da psujem, živčanim i slično, ali to je samo ventilisanje, naviknućeš se
Dobro došao ti nama, da se fino sprdamo i još bolje rokamo
Što se tiče letačkih preferencija, najdraža uloga mi je wingman. Preferiram nalete u bliskim formacijama, iako u poslednje vreme to ne radimo baš često, ali je skorašnji Georgian Incident pokazao da imamo dosta potencijala kad smanjimo potenciometar za druženje&zajebanciju i rešimo da razvalimo... Samo što nam je draže ono prvo
Čistoe Nebo Nix
Ja sam VAO*Ledeni, uglavnom letim na MiG29 i Su25T, najglasniji sam na TS (ako izuzmemo momente kad Vecko traži kafu), imam pogan jezik i još poganiju maštu i uglavnom sam "potencijalno dobar pilot" koji nikako da postane dobar jer večito popizdi i krvožderan sam
Primetićeš da umem da psujem, živčanim i slično, ali to je samo ventilisanje, naviknućeš se
Dobro došao ti nama, da se fino sprdamo i još bolje rokamo
Što se tiče letačkih preferencija, najdraža uloga mi je wingman. Preferiram nalete u bliskim formacijama, iako u poslednje vreme to ne radimo baš često, ali je skorašnji Georgian Incident pokazao da imamo dosta potencijala kad smanjimo potenciometar za druženje&zajebanciju i rešimo da razvalimo... Samo što nam je draže ono prvo
Čistoe Nebo Nix
Gost- Guest
Ledeni wrote:
Ma samo opušteno... bitno je da nije hiperventilisanje...
Bata- Test Pilot
- Broj poruka : 77
Datum upisa : 2011-12-14
Ledeni samo nije objasnio ko to kroji a ko sije.....a ima ih i koji prisivaju .....lol ....
Guest- Guest
\Ledeni wrote:... imam pogan jezik i još poganiju maštu ...Dobro došao ti nama, da se sprdamo i još bolje rokamo ...
... najdraža uloga mi je wingman. Preferiram nalete u bliskim formacijama... iako u poslednje vreme to ne radimo baš često...
Hmmm,sve mi ovo nekako zvuci...Gay...
DedaL! wrote:Sta bi sa pridruzivanjem Nix ??
Bio je čovek pre neki dan na TS, leteli smo zajedno, a onda je popizdio zbog stvari kao što su "FC2 Balistika" i mislim da je deinstalirao FC.
Gost- Guest
Paaaa ......mozda sto _4C_ NIX nije isto sto i VAO* NIX . Ja sam mislio da pridruzivanje znaci pristupanje , a to bi opet trebalo da znaci promenu onoga _4C_ u VAO. Eto zato !!! Mudrac !
Guest- Guest
Virtual Aerial Operations / Виртуелне Ваздухопловне Операције :: Kanal 1 :: Pridružite nam se/Join us !
Page 1 of 1